PMYO - BEKÇİ - PAEM - POMEM Parkur Hazırlık

Telefon İle Ulaşın

+05546439202

E-Mail Adresimiz

[email protected]

EGM KADROLU PERSONEL ALIM

EGM KADROLU PERSONEL ALIM

Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolu Personel Alımı Yapıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Devlet Personel Daire Başkanlığı internet sitesinde yayınlanan ilana göre bünyesine kadrolu personel alımı gerçekleştirecek. Personel alımlarında KPSS şartı olup, lise ve üzeri eğitim seviyesindeki adaylar başvuruda bulunabilecekler. İşte Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yayınlamış olduğu ilana ilişkin tüm detaylar

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine kadrolu olarak personel alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilan ile Emniyet Genel Müdürlüğü daha önceden duyurusunu yapmış olduğu 2017-9 dönem kadrolu aşçı alımları 11 Aralık 2017 tarihi ile 15 Aralık 2017 tarihleri arasında devam etmekte iken bazı adaylar eşdeğer bölümlerinde başvurularının kabul edilmesinin talebi üzerine ilan tekrar güncellenmiştir.

Buna göre, Mesleki Teknik Eğitim veren lise kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında bulunan Aşçılık veya mutfak dallarının eşdeğer bölümlerinden mezun olanlarda başvuru yapabilecek. Ayrıca Aralık ayında başvuru yapan adaylarında tekrar başvuru yapmalarına gerek yoktur.

ALIM BÖLGELERİ NERELERDİR?

Söz konusu olan Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolu personel alım ilanı ile, Kadrolu Aşçı pozisyonunda, Bayburt POMEM, Gümüşhane, Bingöl, Iğdır, Erzurum, Malatya POMEM, Balıkesir Ayvalık POMEM, Samsun, Eskişehir POMEM ve Kırıkkale'de toplamda 15 kişi alınacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü aşçı alım ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarına uygun olmak, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak sözlü veya yazılı sınavdan başarılı olmak ve yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak nitelikleri aranacaktır.
Ayrıca kadrosuna göre özel olarak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ortaöğretim düzeyinde KPSSP94 puan türünden en az 65 ve üzeri puan almış olmak ve Ortaöğretim Kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ve Dallarının, Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı- Beslenme ve Ev Yönetimi Dalının, Aile ve Tüketici Hizmetleri Alanı-Ev Ekonomisi Dalının veya Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı- Turizm/Otelcilik ve Turizm Dalının birinden mezun olmak niteliklerini taşıyan herkes başvuru yapabilecektir.

BAŞVURULAR

Adaylar başvurularına Mart ayında başlayacak olup, Buna göre 05 Mart 2018 tarihi ile 09 Mart 2018 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular alımı yapılacak illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen yapılması zorunludur.
 

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER NELER?

Adaylar şahsen başvuru yapacakları sırasında,
Kimlik belgesi,
Son altı ay içerisinde çekilmiş olan 2 adet Vesikalık fotoğraf,
İstenene eğitim durumuna göre gerekli diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya fotokopisi ile başvuru yapacaklardır.